Hvis du vil leje dit sommerhus ud: Køb en ladeboks til elbiler – men tjek elinstallationerne

Lejere af sommerhuse begynder for alvor at efterspørge ladebokse til elbiler i sommerhusene. Det mærker man blandt andet på Djursland

Hvis du lejer dit sommerhus ud en del uger om året, bør du kraftigt overveje, om ikke du skal købe en ladeboks til elbiler. Sådan siger Feriehusudlejernes Brancheforening.

– Folk med en elbil, der vil leje et sommerhus, starter jo med at kigge efter sommerhuse med ladebokse, og de er til at finde allerede nu. Ladebokse bliver ligesom med Wifi, og det bliver noget, kunderne forventer, at der er i et sommerhus. Så vi råder vores medlemmer til at købe en ladeboks, og det er der også mange, der gør, siger vicedirektør Poul Fejer Christiansen.

Inden sommerhusejerne skynder sig ud i en elektronikbutik og køber en ladeboks, så understreger både Poul Fejer Christiansen og Peter Skovgaard, at man skal huske at få tjekket sine elinstallationer. I nogle ældre sommerhuse kan der opstå problemer, når ladeboksen skal have strøm, og det kan ende i kortslutninger. Men hvis man køber ladeboksen hos en professionel ladestanderoperatør, står de for installeringen, og tjekker at alt er, som det skal være.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *