Sommerhuslejere efterspørger ladestander til elbiler

Hvis du lejer dit sommerhus ud en del uger om året, bør du kraftigt overveje, om ikke du skal købe en ladeboks til elbiler.

Sådan siger Feriehusudlejernes Brancheforening.

– Der er sket en stor ændring i, hvordan vi bruger vores sommerhuse, og hvad der skal være af installationer. Her ser vi, at flere er begyndt at få installeret elbilladere. Over de seneste ti år er stabilt WiFi blevet et afgørende krav for langt de fleste gæster, og nu ser vi, at rigtig mange gæster fravælger sommerhuse, hvor det ikke er muligt at få ladet elbilen op på stedet, siger Poul Fejer Christiansen, der er vicedirektør i Feriehusudlejernes Brancheforening.

De norske turister søger elladestander

Norge har længe har været førende. Af samme årsag også stiller norske turister også større krav til opladningsmulighederne, når de tager på ferie i Danmark.

Sikkerhed

“I sommerhusområder over hele landet har vi oplevet en markant stigning i efterspørgslen på lademuligheder til elbiler, og det er jo en vigtig og naturlig del af den grønne udvikling, vi gennemgår”.

Hvis man som elbilejer kommer til et sommerhus uden ordentlig lademulighed til bilen, er risikoen der også for, at man bruger den almindelige stikkontakt.

“Det kan i værste fald føre til forhøjede temperaturer og brand, og derfor bør man ikke på kompromis med ladeudstyret”

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *